Lopar Vrutak d.o.o logo divider
icon

DJELATNOSTI > Uprava groblja

Odlukom Općinskog vijeća Općine Lopar društvo Lopar Vrutak d.o.o. imenovano je od 01.01.2019. godine Upravom groblja na Mjesnom groblju Lopar. Zbog utvrđivanja novog položajnog plana groblja i brojčanih oznaka grobnih mjesta, iste godine postojećim korisnicima izdana su nova rješenja.

2020. godine u funkciju je pušten i novi dio groblja položajnim planom označen poljem 4 koji se sastoji od 6 dvostrukih zemljanih grobova sa okvirom, 16 jednostrukih zemljanih grobova sa okvirom, 12 jednostrukih grobnica, 8 dvostrukih grobnica i 20 niša za pojedinačni ukop.

Lopar Vrutak d.o.o. kao Uprava groblja brine i o uređenju groblja, košnji i redovitom pražnjenju spremnika za otpad, redovnom održavanju slavina za vodu, niše za struju, odvodnih kanala, cvjetnih gredica ispred groblja i oko mrtvačnice, čišćenju i održavanju mrtvačnice.

 

ODLUKA O GROBLJIMA

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&id=18015

 

ODLUKA O VISINI GROBNE NAKNADE ZA DODJELU GROBNOG MJESTA

http://www.sn.pgz.hr/default.asp?Link=odluke&id=41995

 

Cijene navedene u Odluci o visini grobne naknade za dodjelu grobnog mjesta konvertiraju se u euro kao službenu valutu plaćanja u Republici Hrvatskoj od 01.01.2023. sukladno Zakonu o uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj NN 57/22 i NN 88/22, a prema fiksnom tečaju konverzije 1 euro = 7,5345 kuna

 

ZAHTJEV ZA DODJELU GROBNOG MJESTA

 

VISINA GODIŠNJE NAKNADE ZA KORIŠTENJE GROBNOG MJESTA – EURO