Lopar Vrutak d.o.o logo divider

Zaštita osobnih podataka

Molimo vrlo pažljivo i potpuno pročitajte Politiku zaštite osobnih podataka (dalje u tekstu: Politika). Molimo Vas da Politiku povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.

 

Pristupom na našu web stranicu potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.

 

Službenom web stranicom www.lopar-vrutak.hr upravlja voditelj obrade LOPAR VRUTAK d.o.o. sa sjedištem u Loparu na adresi: Lopar 381a, OIB: 46240349814.

LOPAR VRUTAK d.o.o. prikuplja podatke o ispitanicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika u skladu sa UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA O ZAŠTITI POJEDINACA U VEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA I O SLOBODNOM KRETANJU TAKVIH PODATAKA (GDPR) (dalje u tekstu: Uredba). Obrada podataka podliježe zakonitoj obradi na temelju članka 6. Uredbe.

 

Svi podaci o ispitanicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Svi zaposlenici Društva LOPAR VRUTAK d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela obrade osobnih podataka i zakonitosti obrade.

 

LOPAR VRUTAK d.o.o. prije zaprimljenih podataka od ispitanika, informira ispitanika o zakonitosti obrade, uvjetima, svrsi za prikupljanje i obradu podataka kao i podacima o voditelju ove obrade, kontaktnim podacima službenika za zaštitu podataka, pravnom osnovu za obradu podataka, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka prema potrebi, razdoblju u kojem će se osobni podaci pohranjivati ili kriterijima kojima se utvrđuje to razdoblje. Osim u navedenu svrhu, Vaše podatke ne dajemo, ne iznajmljujemo, ne prodajemo niti ustupamo trećim privatnim i pravnim subjektima i trećim zemljama.

 

O načinu korištenja prikupljenih podataka, daje se ispitanicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se mogu koristiti za marketinške kampanje.

 

U skladu sa našom zadaćom koja je od javnog interesa, fotografije koje se slikaju na javnim skupovima objavljujemo na službenoj Internet stranici u svrhu promocije našeg rada. Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, zahtjeve za ispravak, brisanje, ograničenje i prigovor, molimo uputiti prema službeniku za zaštitu podataka.

 

Službeni kontaktni podaci službenika za zaštitu podataka:

  • službenik za zaštitu podataka: Endži Paparić
  • adresa: Lopar 381a, 51281 Lopar
  • telefon: +385 (0)51 775 366
  • fax: +385 (0)51 775 443
  • e-mail: endzi@lopar-vrutak.hr

 

Službeni kontaktni podaci zamjenika  službenika za zaštitu podataka:

  • zamjenik službenika za zaštitu podataka: Dragana Gabrić
  • adresa: Lopar 381a, 51281 Lopar
  • telefon: +385 (0)51 775 366
  • fax: +385 (0)51 775 443
  • e-mail: dragana@lopar-vrutak.hr

Uredovno vrijeme za rad sa strankama određuje se od ponedjeljka do petka od 07:00 do 15:00 sati.

 

Obrasci:

 

ZAHTJEV ispitanika na ispravak

ZAHTJEV ispitanika na pristup

ZAHTJEV ispitanika o povlacenju privole

ZAHTJEV ispitanika za pravo na brisanje (pravo na zaborav)

ZAHTJEV ispitanika za pravo na ogranicenje obrade

ZAHTJEV ispitanika za pravo na prigovor